Sestavine

Profolan se za svoje učinkovito delovanje lahko zahvali inovativni mešanici naravnih sestavin formule Grow3, katere naloga je zlasti rast las in okrepitev njihovega naravnega odtenka, ter vitaminom in mineralom, ki zavirajo DHT, s čimer se izboljša prekrvavitev kože na glavi in okrepijo lasni mešički.

Številne klinične raziskave potrjujejo pozitivne učinke prehranskega dopolnila Profolan na stanje las pri moških. 9 od 10 strank je izrazilo visoko zadovoljstvo ob doseženih rezultatih terapije že po 3 mesecih redne uporabe izdelka. Zadostujeta 2 kapsuli dnevno, da se rešite neprijetne težave izpadanja las enkrat za vselej! Učinkovanje izdelka Profolan temelji na uporabi naravnih sestavin, pri katerih je treba poudariti, da ne povzročajo stranskih učinkov. Ta naravna terapija proti plešavosti je povsem neškodljiva za organizem.

01

KOPRIVA

Velika kopriva (Urtica dioica) in mala kopriva (Urtica urens) sta rastlini iz družine koprivovk. Za obe različici kopriv so značilni široki in nazobčani listi, ki nekoliko spominjajo na obliko srca. Cvetovi, listi, semena in korenina koprive se uporabljajo za različne vrste terapij, saj vsebujejo različne zdravilne učinke. Med drugim ta sestavina zaradi svojih hranilnih značilnosti na splošno vpliva na upočasnitev procesa izpadanja las, kar so potrdile tudi opravljene raziskave.

02

NJIVSKA PRESLICA

Njivska preslica (Equisetum arvense) je zdravilna rastlina, ki jo najdemo zlasti v Evropi. Sestavina je odličen vir hranil, ki so nujno potrebne za naš organizem. To potrjujejo številne raziskave, ki so jih med drugim opravili tudi strokovnjaki v centru medicinske fakultete Univerze v Marylandu. Vsebnost te sestavine v preparatu zagotavlja okrepitev las iz notranjosti, saj koreninam priskrbi obilico vitaminov in veliko drugih mikroelementov, ki so nujno potrebni za izboljšanje splošnega stanja las.

03

L-CISTEIN

L-cistein je ena izmed dvajsetih glavnih aminokislin iz skupine endogenov. Značilna lastnost l-cisteina je edinstvenost hranilnih snovi, ki se nahajajo v njem. Med drugim sodeluje v procesih prehranjevanja in obnavljanja celic. Ravno zaradi tega ima njegov primanjkljaj v telesu pogosto za posledico izpadanje las. Ustrezna vsebnost l-cisteina v preparatu vam zagotavlja, da boste z uporabo izdelka dosegli želene rezultate.

04

VITAMINI IN MINERALI

Sestava izdelka vključuje vitamine E in B6, ki po mnenju strokovnjakov v centru medicinske fakultete Univerze v Marylandu močno vplivajo na rast las. Poleg tega strokovnjaki že od devetdesetih let izpostavljajo hipoteze, da elementi, kakršna sta cink in baker, lahko pripomoreta k uspešnemu preprečevanju izpadanja las. Prehodno opravljeni eksperimenti so potrdili, da cink in baker zavirata krčenje lasnih mešičkov in pospešujeta njihovo regeneracijo.