0

Mnenja uporabnikov

Profolan je zaradi svoje izjemne formule spremenil življenja številnih ljudi in jim pomagal znebiti se kompleksov, povezanih s plešavostjo. Številna mnenja zadovoljnih uporabnikov Profolana potrjujejo učinkovitost tega prehranskega dopolnila. Preberite jih nekaj!

  • Lasje so mi začeli odpadati že, ko sem imel 20 let. Poskusil sem različne izdelke na tržišču, kreme in tablete. Rezultatov pa ni bilo. Iskreno povedano nisem verjel, da mi kaj sploh lahko pomaga. Bil sem mnenja, da je moja težava genetskega izvora in da se proti temu ne da storiti kaj dosti. Praktično sem se predal v boju s plešavostjo, potem pa sem naletel na tablete Profolan. Pravi čudež! Lasje so postopoma prenehali izpadati, po okoli 2 mesecih pa so se na mestu izpadlih las začeli pojavljati novi. Priporočam!

    Frederick Young - USA

  • Po ločitvi sem se popolnoma zlomil, nisem imel veselja dobesedno do ničesar. Poleg tega so mi začeli izpadati še lasje. Znanec mi je priporočil Profolan in ... tako se je sprožil plan pozitivnih sprememb v mojem življenju. Lasje so mi začeli znova rasti, poleg tega so lasje dobili svojo naravno barvo. Končno brez sivih pramenov! Že 4 mesece hodim v fitnes in se trudim za osebno rast. Moja samozavest in nov videz se odražata tudi v službi – včeraj sem napredoval v vodjo!

    John S. Anderson - USA

  • Moja napredujoča pleša je bila odlična tema za šale med prijatelji. Trudil sem se, da si težave ne bi jemal preveč k srcu, vendar ni bilo vedno lahko. Pri 40-ih letih sem se končno odločil nekaj ukreniti glede tega. Začel sem jemati tablete Profolan in že prvi mesec uporabe sem bil navdušen nad rezultati. Izgubljanje las se je ustavilo. V naslednjih mesecih so mi lasje začeli ponovno rasti. Danes grem k frizerju, zvečer pa imam zmenek s svojo novo punco. Lahko rečem, da mi je Profolan spremenil življenje!

    Ross Moon - USA

0