FAQ

f

Kdaj lahko pričakujem prve razultate jemanja profolana?

Ob upoštevanju dejstva, da lasje v povprečju zrastejo 1,3 centimetra mesečno, se priporoča uporaba izdelka Profolan najmanj 3 mesece. Nekateri moški so opazili hitro rast las že po prvih 6 tednih uporabe, medtem ko se je pri drugih zadovoljiv učinek pojavil šele po nekaj mesecih uporabe izdelka. Pri opravljenih kliničnih raziskavah je bilo najboljše rezultate moč opaziti po 6 mesecih terapije, vendar pa je vseeno treba poudariti, da se gostota las in zmanjšanje njihovega izpadanja znatno izboljša že prej.

f

Ali profolan deluje pri vsaki vrsti plešavosti?

Profolan, za razliko od drugih izdelkov v prodaji, deluje iz notranjosti organizma in se osredotoča na zdravljenje prvotnega vzroka za vsako vrsto plešavosti. Izdelek učinkovito in popolnoma naravno ustavi izgubljanje las, ne glede na to, ali je vzrok za plešavost starost, genetika, stres ali kaj drugega.

f

Kaj je grow3 in kakšne so njegove lastnosti?

Inovativni kompleks grow3 je mešanica izvlečkov koprive, njivske preslice in l-cisterina. Vse sestavine aktivno sodelujejo pri zaviranju delovanja hormona dht, ki je odgovoren za plešavost, poleg tega pa še intenzivno spodbujajo proces rasti novih las. Profolan vsebuje tudi vitamine in minerale, ki pozitivno vplivajo na rast in stanje las, prav tako pa obdržijo njihovo naravno barvo.

f

Kaj je dht?

Dht ali dihidrotestosteron je nezaželeni hormon, ki je povišam pri moških s težavo izpadanja las. Dht povzroča razbarvanje las, lasje postanejo lomljivi in bistveno hitreje začnejo izpadati. Iz mednarodnih raziskav izhaja, da znižanje nivoja dht in blokada dostopa hormona do lasnih mešičkov predstavlja učinkovito rešitev težave izpadanja las pri moških. Sestavine v preparatu profolan aktivno zavirajo neželeno delovanje hormona dhr in hkrati spodbujajo rast novih las.

f

Kako je treba jemati tablete profolan?

Jemanje prehranskega dopolnila profolan je izjemno preprosto. Dnevno je treba zaužiti 2 kapsuli med obrokom in ju popiti s kozarcem vode (najmanj 300 ml).

f

Kdo ne sme jemati tablet profolan?

Izdelka ne smejo uporabljati moški, mlajši od 18 let. V primeru dvomov se je treba pred uporabo izdelka posvetovati s proizvajalcem izdelka ali neposredno z zdravnikom, zlasti če prejemate zdravila ali imate kakršno koli bolezen. Profolan je popolnoma naraven in zdravju prijazen izdelek, zato se tudi stranski učinki jemanja tablet ne pojavljajo.

f

Ali profolan povzroča kakšne stranske učinke?

Učinkovanje izdelka profolan temelji na uporabi popolnoma naravnih sestavin, ki ne povzročajo stranskih učinkov. Terapija je popolnoma neškodljiva za organizem. Kapsule so preproste za zaužitje, brez polnil, konzervansov, umetnih sladil in barvil. Majhne, nezaželene reakcije se lahko pojavijo zaradi uživanja tablet na tešče, in ne med obrokom, ter pri uživanju več zdravil hkrati. Pred začetkom terapije se je treba posvetovati z zdravnikom, zlasti če trpite za kakršno koli boleznijo.

f

Kaj pa, če nisem zadovoljen z rezultati?

Za izdelek Profolan vam proizvajalec zagotavlja 90-dnevno jamstvo vračila denarja. To pomeni, da v kolikor stranka, kljub rednemu jemanju tablet, ne opazi želenih rezultatov, lahko vse zaprte embalaže izdelka brez kakršnih koli dodatnih pojasnil in pogojev vrne in za njih prejme vračilo kupnine.